Rotterdam-Hull

Rotterdam – Hull is een bijzondere vaarroute. Hull ligt in Midden Engeland. Het is de ideale aankomsthaven wanneer je een rondrit gaat maken of wanneer je bijvoorbeeld de plaatsen Manchester, Birmingham of Liverpool wilt aandoen.

Rotterdam – Hull, de feiten.
De route Rotterdam Hull wordt verzorgd door P&O Ferries. De schepen die heen en weer varen zijn de Pride of Rotterdam en de Pride of Hull. Dagelijks vaart er een schip heen en een schip terug.

Bijzonder weekend Hull
Hull is ook een prachtige bestemming voor een MiniCruise. Einde van de middag vertrek je vanuit Rotterdam. ‘s Morgens om 8 uur komt uje aan in Hull. Met de bus word je vanaf de boot naar het plaatsje gebracht. Einde van de middag stap je weer op het schip. De volgende dag om 8 uur kom je aan in Rotterdam. Wat een prachtige manier om een weekendje weg te gaan. Een hotel heb je niet nodig, terwijl je echt in het buitenland bent.

Zodra je in Rotterdam aan boord stapt, stap je in een andere wereld. Je vindt er alles voor een heerlijke avond uit. Uitstekende restaurants, een heerlijke lounge, winkels om te shoppen en nog veel meer. Daarna ga je naar een comfortabele hut. Met goede bedden. Laten we eerlijk zijn… hoe belangrijk zijn goede bedden… heel belangrijk toch?! En wanneer je dan ook nog heel zachtjes in slaap gewiegd wordt, dan maakt dat een stedentrip wel heel speciaal.

De route wordt verzorgd door P&O Ferries.
Je wordt doorgelinkt naar de site van P&O Ferries

P&O Ferries, va 139,- (Enkele reis + auto + 2 pers.)