IJmuiden Newcastle

 

Wil je naar Schotland? Boek dan een overtocht IJmuiden Newcastle! Het is de meest noordelijke route die vertrekt vanuit Nederland. Vanaf Newcastle is het een uurtje rijden tot de Schotse grenst.

De route IJmuiden Newcastle wordt verzorgt door DFDS Seaways. De schepen King of Scandinavia en Princess of Norway varen dagelijks naar de overkant. Zeven dagen per week.

Het is ook een ideale overtocht voor een Minicruise. Het schip vertrekt aan het begin van de avond. ‘s Nachts overnacht u in een comfortabele hut met douche en toilet. En ‘s morgens vaart u Newcastle binnen. Kortom, uitgerust aankomen op de plaats van bestemming en u hoeft er waarschijnlijk geen dag voor vrij te nemen.

Aan boord vindt u van alles aan entertainment en horeca. Van een echte nachtclub tot een pianobar. En van een eenvoudige maaltijd tot een zeer exclusief diner. Dit maakt het varen echt tot een ware belevenis.

Ik heb zelf bij DFDS Seaways gewerkt. Ik ben vele keren meegeweest. En ook nu ik er niet meer werk, zal ik het iedereen aanraden. Varen maakt het zoveel meer dan een stedentrip. De boot alleen is al een belevenis. En Newcastle vond ik een onverwacht mooie stad. Kortom, echt een aanrader!!

Je wordt doorgelinkt naar de site van DFDS Seaways

DFDS Seaways, va 90,- (Enkele reis + auto)