Tip! Mooiste dierentuin van Engeland

De mooiste dierentuin van Engeland is de Paignton Zoo Environmental Park in Torquay. Het is een mooi en ruim opgezet dierenpark. Ze hebben er erg veel moeite in gestoken om de dieren te laten zien in hun “eigen” leefomgeving. Dit is niet alleen voor de bewoners van de dierentuin fijn, maar het is ook prachtig om doorheen te lopen.

Leefwerelden Het is verdeeld in verschillende leefwerelden van de dieren:

– savanne
– wetland
– oerwoud
– woestijn
– bos

Breng zeker een bezoek aan het spannende hothouse met reptielen uit het tropische oerwoud. Deze dierentuin besteedt veel aandacht aan bedreigde soorten. Zowel planten als dieren.

Kleine avonturiers
Ook voor kinderen is Paignton Zoo superleuk. Natuurlijk zijn de dieren spannend om te zien. Zeker wanneer je daarvoor een andere werld in stapt. Maar er zijn ook fantastische speeltuinen. Zowel indoor als outdoor. Zo wordt een interessante wandeling door de dierenwereld afgewisseld met ravotten en ontspanning voor het hele gezin. 😉

In het bijzondere zuiden
Je vindt de dierentuin in één van de mooiste gedeelten van Engeland. In het Zuiden. En dankzij het milde klimaat groeien en bloeien er veel exotische planten en bloemen.

Be prepared
Je kunt je bezoek plannen voor je gaat. Ze hebben een erg leuke site! Je kunt van tevoren je complete dag plannen zodat je precies weet waar je hoe laat moet zijn wanneer jouw favoriete dier gevoerd wordt. Of wanneer er shows zijn. Of wanneer de dierenverzorgers vertellen over de dieren. Op die manier haal je het meeste uit je dag. Klik daarvoor op de site op ‘My Day planner’. Ook kun je online kaartjes kopen. Zo hoef je niet in de rij te staan.