P&O Ferries

P&O ferries verzorgt deze vaarroutes naar Engeland:

Calais-Dover              Boek nu Calais – Dover voor maar 35,-
Rotterdam-Hull
Zeebrugge-Hull

Wat is er te doen?

Londen
Dover ligt op korte afstand van Londen. En Londen… tja… Londen is een fantastische stad. De cultuur, de mensen, de verrassende winkeltjes, de uitgebreide musea waar je vaak gratis in mag… het zijn zomaar wat redenen waarom ik het liefst ieder jaar minimaal 1 keer naar Londen wil.

Lees wat je in Londen kunt doen…

Hull
Hull is een echte havenstad. Je kunt er heerlijk shoppen. Ben je een echte shopaholic? Ga dan naar Princess Quay. Dat is het bekendste winkelcentrum in Hull. In de stad zijn er veel musea waar je gratis in kunt. Een aanrader is om langs de haven te wandelen. Je komt dan langs diverse musea en je krijgt een idee van het vissersverleden van Hull. De stad is gedeeltelijk verkeersvrij.

Lees wat je in Hull kunt doen…

York
York is een schitterend oud stadje. Je waant je direct terug in de Middeleeuwen. Breng een bezoekje aan de York Minster. Of één n van de vele musea. Het National Railway Museum is een echte aanrader. Of maak een boottochtje op de rivier.

Lees wat je in York kunt doen…

Dienstregeling

Calais – Dover
De reis zelf neemt maar 90 minuutjes in beslag. Iedere dag zijn er 23 afvaarten

Rotterdam-Hull
De reis duurt 10 uur en 15 minuten. Er is iedere dag 1 afvaart

Zeebrugge-Hull
De reis duurt 12 uur en 15 minuten. Er is iedere dag 1 afvaart.

Schepen P&O Ferries

De schepen van P&O Ferries zijn ruim van opzet en comfortabel. De service is absoluut eerste klas. Wanneer je kijkt naar het aanbod van faciliteiten, dan zul je merken dat alles aan boord is om je vakantie al te laten beginnen wanneer je wegvaart van de haven.

Aan boord vind je bars, restaurants, entertainment, relaxruimtes en voor de kleintjes zijn er kindespeelruimtes. Waag een gokje in het casino, of neem plaats in een bioscoopstoel. Het kan allemaal op de schepen van P&O Ferries.

Op de overtochten naar Hull overnacht je in een comfortabele eigen hut met douche en toilet. De bedden zijn uitstekend. En handdoeken en dekbedden hoef je niet mee te nemen. Daar is voor gezorgd.

Ben je benieuwd naar de schepen die de overtocht verzorgen op de route die jij gaat varen?

Schepen Calais – Dover
Schepen Rotterdam – Hull
Schepen Zeebrugge – Hull